profesjonalny catering
firma godna poznania
JSJ Catering
previous arrow
next arrow
Slider

 

 

 

Jadłospis 15.10.-19.10




Poniedziałek

  • Zupa jarzynowa(7,9)
  • Ryż
  • Wieprzowe chili con carne

Wtorek

  •  Żurek (1,3,7,9)
  • Szare kluski z boczkiem(1,3)
  • Gotowana kwaszona kapusta

Środa

  • Rosolnik(1,9)
  • Ziemniaki
  • Pieczone udko z kurczaka
  • Fasolka szparagowa

Czwartek

  • Zupa pieczarkowa(7,9)
  • Makaron z tuńczykiem(1,4)

Piątek

  •  Zupa pomidorowa z ryżem(7)
  • Ziemniaki
  • Jajko w sosie koperkowym(1,3,7)
  • Surówka z marchewki


informacje

AKTUALNE CENY POSIŁKÓW


  • zestaw – 11,00
  • II danie – 8,00
  • zupa – 3,50

Dowozimy zamówienia złożone na kwotę powyżej 30,00 zł

informacje

WYKAZ SUBSTANCJI I PRODUKTÓW POWODUJĄCYCH ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

 

Załącznik II Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.


  • (1) Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany a także produkty pochodne
  • (2) Skorupiaki i produkty pochodne
  • (3) Jaja i produkty pochodne
  • (4) Ryby i produkty pochodne
  • (5) Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  • (6) Soja i produkty pochodne
  • (7) Mleko i produkty pochodne, również laktoza
  • (8) Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje / orzechy pistacjowe, orzechy makadamia oraz produkty pochodne
  • (9) Seler i produkty pochodne
  • (10) Gorczyca i produkty pochodne
  • (11) Nasiona sezamu i produkty pochodne
  • (12) Łubin i produkty pochodne
  • (13) Mięczaki i produkty pochodne
  • (14) Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia
 

 

 

 

 

 

 

Smacznego!