previous arrow
next arrow
Slider

 

 

 

Jadłospis 17-21.05.21




Poniedziałek

  • Zupa kalafiorowa(1,7)
  • Ryż
  • Wieprzowe chilli con carne

Wtorek

  • Rosolnik(1)
  • Ziemniaki
  • Kotlet schabowy(1,3)
  • Gotowana biała kapusta

Środa

  • Zupa ogórkowa(7,9)
  • Makaron(1)
  • Leczo z pieczarkami

Czwartek

  • Żurek(1,3,7,9)
  • Pierogi z serem

Piątek

  • Barszcz czerwony z makaronem(1)
  • Ziemniaki
  • Dorsz smażony(4)
  • Surówka z kwaszonej kapusty


informacje

AKTUALNE CENY POSIŁKÓW


  • zestaw – 12,00
  • II danie – 9,00
  • zupa – 4,00

Dowozimy zamówienia złożone na kwotę powyżej 30,00 zł

informacje

WYKAZ SUBSTANCJI I PRODUKTÓW POWODUJĄCYCH ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

 

Załącznik II Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.


  • (1) Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany a także produkty pochodne
  • (2) Skorupiaki i produkty pochodne
  • (3) Jaja i produkty pochodne
  • (4) Ryby i produkty pochodne
  • (5) Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  • (6) Soja i produkty pochodne
  • (7) Mleko i produkty pochodne, również laktoza
  • (8) Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje / orzechy pistacjowe, orzechy makadamia oraz produkty pochodne
  • (9) Seler i produkty pochodne
  • (10) Gorczyca i produkty pochodne
  • (11) Nasiona sezamu i produkty pochodne
  • (12) Łubin i produkty pochodne
  • (13) Mięczaki i produkty pochodne
  • (14) Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia
 

 

 

 

 

 

 

Smacznego!