previous arrow
next arrow
Slider

 

 

 

Jadłospis 21-24.06.21




Poniedziałek

  • Zupa ogórkowa(7,9)
  • Szare kluski z boczkiem(1,3)
  • Kapusta kwaszona

Wtorek

  • Zupa kalafiorowa(1,7)
  • Makaron spaghetti(1)
  • Sos boloński

Środa

  • Zupa pomidorowa z makaronem(1,7)
  • Ziemniaki
  • Jajko sadzone(3)
  • Mizeria(7)

Czwartek

  • Rosolnik(1,9)
  • Ryż
  • Gyros drobiowy
  • Surówka z białej kapusty


informacje

AKTUALNE CENY POSIŁKÓW


  • zestaw – 12,00
  • II danie – 9,00
  • zupa – 4,00

Dowozimy zamówienia złożone na kwotę powyżej 30,00 zł

informacje

WYKAZ SUBSTANCJI I PRODUKTÓW POWODUJĄCYCH ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

 

Załącznik II Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.


  • (1) Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany a także produkty pochodne
  • (2) Skorupiaki i produkty pochodne
  • (3) Jaja i produkty pochodne
  • (4) Ryby i produkty pochodne
  • (5) Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  • (6) Soja i produkty pochodne
  • (7) Mleko i produkty pochodne, również laktoza
  • (8) Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje / orzechy pistacjowe, orzechy makadamia oraz produkty pochodne
  • (9) Seler i produkty pochodne
  • (10) Gorczyca i produkty pochodne
  • (11) Nasiona sezamu i produkty pochodne
  • (12) Łubin i produkty pochodne
  • (13) Mięczaki i produkty pochodne
  • (14) Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia
 

 

 

 

 

 

 

Smacznego!