Menu dla szkół
Menu tygodniowe 10-14.03.25
Poniedziałek
Żurek(1,3,7,9)
Szare kluski z boczkiem(1,3)
Kapusta kwaszona gotowana
Kompot, woda
Wtorek
Krem z dyni z grzankami(1)
Ziemniaki
Filet z kurczaka(1,3)
Surówka z białej kapusty
Kompot, woda
Środa
Krupnik(1,7,9)
Pierogi z owocami(1,3,7)
Kompot, woda
Czwartek
Zupa pieczarkowa(7,9)
Ryż
Wieprzowe chilli con carne
Kompot, woda
Piątek
Zupa brokułowa(1,7)
Ziemniaki
Ryba(dorsz) smażony(1,3,4)
Surówka z kwaszonej kapusty
Kompot, woda
Załącznik II Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.
WYKAZ SUBSTANCJI I PRODUKTÓW POWODUJĄCYCH ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI