Menu dla szkół
Jadłospis 09-13.06.25
Poniedziałek
Zupa pomidorowa(7)
Szare kluski z boczkiem(1,3)
Kapusta kwaszona
Kompot, woda
Wtorek
Zupa kalafiorowa(1,7)
Ziemniaki
Kotlet schabowy(1,3)
Młoda kapusta gotowana
Kompot, woda
Środa
Zupa kapusniak
Makaron(1)
Leczo z pieczarkami
Kompot, woda
Czwartek
Krem z zielonego groszku z grzankami(1)
Kasza(1)
Gulasz wieprzowy
Sałatka szwedzka
Kompot, woda
Piątek
Barszcz czerwony z makaronem(1)
Ziemniaki
Jajko sadzone(3)
Mizeria(7)
Kompot, woda
Załącznik II Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.
WYKAZ SUBSTANCJI I PRODUKTÓW POWODUJĄCYCH ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI