Przejdź do treści

Menu dla szkół

Menu tygodniowe 28-30.04.25

(1) Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany a także produkty pochodne
(2) Skorupiaki i produkty pochodne
(3) Jaja i produkty pochodne
(4) Ryby i produkty pochodne
(5) Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
(6) Soja i produkty pochodne
(7) Mleko i produkty pochodne, również laktoza
(8) Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje / orzechy pistacjowe, orzechy makadamia oraz produkty pochodne
(9) Seler i produkty pochodne
(10) Gorczyca i produkty pochodne
(11) Nasiona sezamu i produkty pochodne
(12) Łubin i produkty pochodne
(13) Mięczaki i produkty pochodne
(14) Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia
Regulamin stołówki szkolnej
Karta zgłoszenia dziecka na posiłki szkolne
Call Now Button